Bladen vullen

Hiermee geeft u de opties op voor het overbrengen van bladen of bereiken van een bepaald blad, naar dezelfde cellen op andere geselecteerde bladen.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Blad - Cellen vullen - Bladen

Waarschuwingspictogram

Deze menu-opdracht is alleen actief als u minstens twee bladen in het document geselecteerd heeft.

Om meerdere bladen te selecteren, klikt u op elke bladtab terwijl u of Shift ingedrukt houdt.

In tegenstelling tot het kopiëren van een gebied naar het klembord, kunt u bepaalde informatie filteren en waarden berekenen.

Een blad vullen

Het dialoogvenster is vergelijkbaar met het dialoogvenster Alles plakken, waarin u aanvullende tips kunt vinden.