Filecopy-functie

Kopieërt een bestand.

Syntaxis:

FileCopy TekstVan As String, TekstNaar As String

Parameters:

TekstVan: Elke tekenreeks die de naam van het bestand dat moet worden gekopieerd, specificeert. De expressie kan, optioneel, pad en schijf-informatie bevatten. De URL-notatie kan hier ook worden gebruikt.

TekstNaar: Elke tekenreeks die specificeert waar u het bronbestand naartoe wilt kopiëren. De expressie kan het doelstation, het pad en de bestandsnaam, of het pad als URL bevatten.

Notitiepictogram

U kunt de FileCopy-instructie alleen gebruiken om bestanden te kopiëren die niet zijn geopend.

Foutcodes:

5 Ongeldige aanroep van procedure

76 Pad niet gevonden

Voorbeeld:

Sub ExampleFileCopy

FileCopy "c:\autoexec.bat", "c:\Temp\Autoexec.sav"

End Sub