Formellinja

Med Formellinja kan du lage regnestykker som du kan sette inn i et tekstdokument. Trykk ¬ęF2¬Ľ for √• vise Formellinja.

Cellereferanse

Viser hvor celleskrivemerket er plassert i tabellen.

Formel

√Öpner en undermeny som du kan bruke til √• sette inn en formel i en tabellcelle. Plasser mark√łren i en tabellcelle eller i dokumentet der du √łnsker resultatet til √• vises. KlikkFormelikonet og velg den √łnskede formelen fra undermenyen

Ikon

Formel

Avbryt

T√łmmer skrivefeltet for innhold og lukker formellinja.

Ikon

Avbryt

Bruk

Overf√łrer innholdet fra skrivefeltet til dokumentet og lukker formellinja. Innholdet i skrivefeltet blir satt inn ved skrivemerket i dokumentet.

Ikon

Bruk

Formelområde

Lar deg lage en formel ved å skrive den direkte inn, eller ved å trykke på formelknappen for å vise formlene i en undermeny.

Formelområde med formel

Formelområde