Synonymordbok

Du kan bruke synonymordboka til oppslag av synonym og relaterte ord.

1. Trykk pÄ ordet du vil slÄ opp eller erstatte.

2. Velg Verktþy → Beregn, eller trykk + Plusstegnet (+).

3. Klikk i lista over alternative ord pÄ oppfÞringen som skal kopieres til tekstfeltet «Bytt ut med».

4. Du kan ogsÄ dobbeltklikke pÄ en oppfÞring for Ä slÄ opp lignende uttrykk. PÄ tastaturet kan du bruke Pil opp og Pil ned for Ä velge i lista og deretter trykke Enter-tasten for Ä sette inn oppfÞringen, eller trykke mellomromstasten for Ä sÞke etter andre uttrykk.

5. Trykk pÄ Slett.

Dersom du bruker en annen sprÄkinnstilling pÄ enkelte ord eller avsnitt, blir synonymordboka for sprÄket i teksten brukt.

Merknadsikon

For Ä slÄ opp et ord i et annet sprÄk, klikk pÄ knappen «SprÄk» og velg et av sprÄkene som har synonymordliste installert. Ikke alle sprÄka har en slik ordbok. Du kan installere sprÄk med synonymordliste fra nettsiden Utvidelser.

Hvis det er installert synonymordliste for det sprÄket ordet hÞrer til, vil hÞyreklikkmenyen for ordet vise undermenyen «Synonym». Bruk eventuelt et av forslagene i undermenyen i steden for det opprinnelige ordet.

Stave- og grammatikkontroll

Orddeling

Synonymordbok