Legge til nummering

Slik legger du til en nummerering i en liste

1. Velg avsnittet der du vil legge til nummerering.

2. PĂ„ Formatering linjen, klikk Nummerering Av/PĂ„f icon Ikon.

3. Du endrer formateringen og hierarkiet for en nummerert liste ved Ä klikke i lista og sÄ Äpne verktÞylinja Punkt og nummerering.

Merknadsikon

For Ä fjerna nummereringen, merk de nummererte avsnittene og klikk pÄ symbolet Nummerering av/pÄ pÄ verktÞylinja Formatering.

Slik formaterer du en nummerert liste

Du kan endre formateringen for en nummerert liste fra menyen Format → Punkt og nummerering.