Rotering av tekst

Du kan bare rotere tekst som er en del av et tegneobjekt.

1. Velg Vis - VerktĂžylinje - Tegning for Ă„ Ă„pne Tegning menylinja.

2. Trykk pÄ ikonet Tekst Ikon.

3. Dra i dokumentet for Ă„ tegne tekstobjektet og skriv inn teksten.

4. Klikk fÞrst utenfor objektet og deretter pÄ teksten du skrev inn. Klikk pÄ symboet Roter Ikon pÄ verktÞylinja for Innstillinger for tegneobjekt.

5. Dra i et av hjÞrnehÄndtakene pÄ tekstobjektet.

Tipsikon

Du kan ogsÄ hÞyreklikke pÄ tekstobjektet og velge Plassering og stÞrrelse, klikke pÄ fanen Rotasjon og skriv inn rotasjonsvinkelen eller en ny plassering av objektet.