Lage alfabetiske registre

1. Trykk pÄ stedet i dokumentet der du vil sette inn registret.

2. Velg Sett inn - Innholdsfortegnelse og indeks - Innholdsfortegnelse, Indeks eller Bibliografi.

3. PÄ fanen Register/innholdsliste, velg «Alfabetisk register» i Typefeltet.

4. Hvis du vil bruke en stikkordfil, velg Stikkordfil i omrÄdet Innstillinger, trykk pÄ Fil, og finn en stikkordfil som finnes fra fÞr, eller lag en ny.

5. Velg formateringsinnstillingene for registeret i den gjeldende fanen eller i en av de andre i dialogvinduet. Hvis du for eksempel vil bruke enkeltbokstavoverskrifter i registeret, trykk pÄ fanen OppfÞringer, og velg Alfabetisk skilletegn. For Ä endre pÄ formateringa for nivÄer i registeret, trykk pÄ fanen Stiler.

6. Trykk pÄ OK.

7. HĂžyreklikk i registeret og velg Oppdater register/innholdsliste for Ă„ oppdatere det.

Lage en ordindeksfil

Lage en innholdsliste

Lage oppfĂžringer i indekser eller innholdslister

Oppdatere, redigere og slette registere og innholdslister

Formatere et register eller en innholdsliste

Redigere eller slette oppfĂžringer i registre og innholdslister

Selvvalgte registere

Lage en litteraturliste

Registere som gÄr over flere dokument