Sette inn hyperlenker med Dokumentstruktur

Du kan sette inn en kryssreferanse som en hyperlenke i dokumentet ved Ä bruke Dokumentstruktur. Du kan ogsÄ kryssreferere til elementer i andre LibreOffice-dokumenter. Hvis du trykker pÄ hyperlenka nÄr dokumentet er Äpnet i LibreOffice, blir du fÞrt til det kryssrefererte elementet.

1. Ă„pne dokumentet/dokumentene som inneholder elementene du vil kryssreferere.

2. Trykk pÄ knappen Dokumentstruktur i standardverktÞylinja.

3. Klikk pÄ pilen ved siden av Dra modus ikonet og forsikre deg om at sett inn som hyperlenke er valgt.

4. Velg dokumentet som inneholder elementet du vil kryssreferere i den nederste lista i vinduet Dokumentstruktur.

5. I Dokumentstruktur-lista, trykk pÄ plusstegnet ved siden av elementet som du vil sette inn som en hyperlenke.

6. Dra elementet til stedet i dokumentet der hyperlenka skal settes inn.

Navnet pÄ elementet blir satt inn i dokumentet som en understreka hyperlenke.

Dokumentstruktur

Organisere kapitler med «Dokumentstruktur»