Sette inn kapittelnavn og -nummer i en topp- eller bunntekst

FÞr du kan sette inn kapittelinformasjon i en topp- eller bunntekst, mÄ du velge disposisjonsnummerering for avsnittsstilen du vil bruke kapitteltitler pÄ.

For Ă„ lage en avsnittsstil for kapitteltitler

1. Velg VerktĂžy - Kapittelnummerering.

2. I boksen Stil, velg avsnittsstilen du vil bruke pÄ kapitteltitler, for eksempel, «Overskrift 1».

3. Velg nummereringsstil for kapitteltitlene i boksen Tall, for eksempel, «1, 2, 3,  ».

4. Skriv «Kapittel» og deretter en mellomrom i boksen FÞr .

5. Skriv inn et mellomrom i boksenEtter .

6. Trykk pÄ OK.

For Ă„ sette inn kapittelnavn og -nummer i en topp- eller bunntekst

1. Bruk samme avsnittsstil som du laget kapitteltitler for i kapitteloverskriftene i dokumentet.

2. Velg Sett inn → Topptekst eller Sett inn → Bunntekst, og velg sidestilen pĂ„ den gjeldende siden fra undermenyen.

3. Klikk i toppteksten eller bunnteksten.

4. Velg Sett inn → Felt → Andre, og trykk pĂ„ fanen Funksjoner.

1. Trykk pÄ «Kapittel« i Typelista og «Kapittelnummer og -navn» i Formatlista.

2. Trykk pÄ Sett inn og Lukk.

Kapittelnavnene og -numrene blir nÄ automatisk vist pÄ alle sider som bruker den gjeldende sidestilen.

Om topp- og bunntekster

Lage en sidestil basert pÄ den gjeldende siden

Lage ulike topp- og bunntekster

Formatere topp- og bunntekster