Avstand mellom fotnoter

Hvis du vil øke avstanden mellom fot- eller sluttnotetekster, kan du legge til en kantlinje på toppen og bunnen av den gjeldende avsnittsstilen.

1. Klikk i en fotnote eller sluttnote.

2. VelgVis - Stiler.

3. Høyreklikk på avsnittsstilen du vil redigere, for eksempel Fotnote , og velg Rediger.

4. Trykk på fanen Kantlinjer.

5. Trykk på Bare øvre og nedre kantlinjer i området Standard.

6. Velg en linje i lista Stil i området Linje.

7. Velg «Hvit» i Fargeboksen. Hvis bakgrunnen på siden har en annen farge enn hvit, velg den fargen som ligner mest på bakgrunnsfargen.

8. Fjern avkryssinga i boksen Synkroniser i området Avstand til innholdet.

9. Skriv inn en verdi i skrivefeltet Øverst og Nederst.

10. Trykk på OK.

Sette inn/redigere fotnoter og sluttnoter

Format – Avsnitt – Kantlinjer