Utregning på tvers av tabeller

Du kan foreta utregningar som strekker seg over mer enn en tabell i et tekstdokument.

1. Åpne et tekstdokument, sett inn to tabeller, og skriv inn tall i noen celler i hver tabell.

2. Plasser skrivemerket i en tom celle i en av tabellene.

3. Trykk F2

4. På verktøylinja Formel, skriv inn funksjonen du vil utføre, f.eks., =SUM.

5. Klikk i en celle som inneholder et nummer, trykk på plusstegnet (+), og klikk i en annen celle som inneholder et nummer.

6. Trykk på Enter.

Formellinja

Beregne i tekstdokumenter

Regne ut avanserte formler i tekstdokumenter

Regne ut og lime inn resultatet av en formel i et tekstdokument

Regne ut summen av en serie med celler i en tabell