Sidetall

Sidetallet blir vist i dette feltet i statuslinja. Dobbeltklikk for Ä Äpne Dokumentstruktur-vinduet, som du kan bruke til Ä bla fram og tilbake i dokumentet. HÞyreklikk for Ä vise alle bokmerkene i dokumentet. Hvis du trykker et bokmerke, plasseres skrivemerket der bokmerket stÄr.

Den viste siden (x) og det totale antallet sider (y) vises pÄ formen
Side x/y. NÄr du blar gjennom et dokument med
musa, vises sidetallet nÄr du slipper museknappen. NÄr du blar med
rullefeltet til hÞyre, vises sidetallet som et tips. Formatet for
sidenummerering er det samme pÄ bÄde statuslinja og i rullefeltet.

Du kan slÄ Dokumentstruktur av og pÄ ved Ä dobbeltklikke sidetallfeltet.

Du kan gĂ„ til en bestemt side ved Ă„ skrive inn sidetallet i tallboksen i
Dokumentstruktur og trykke «Enter».

Merknadsikon

Du kan bruke hurtigtastene «Shift +  + F5» til Ä bytte til innskriving av sidetall. NÄr du trykker «Enter» flyttes skrivemerket til den valgte siden.