Kapittelnummerering

Brukes til Ă„ angi nummereringsformatet og hierarkiet for kapittelnummerering i det gjeldende dokumentet.

For Ă„ bruke denne funksjonen

Velg Verktþy → Kapittelnummerering

Kappitelnummerering er knyttet til avsnittsstiler. Som standard er avsnittsstilene «Overskrift»(1-10) tildelt til det tilsvarende disposisjonnivÄet (1-10). Hvis du vil, kan du tildele andre avsnittsstiler til disposisjonsnivÄet.

Tipsikon

Hvis du Ăžnsker nummererte overskrifter, bruk menyen VerktĂžy → Kappittelnummerering for Ă„ tildele en nummerering til en avsnittsstil. UnngĂ„ Ă„ bruke knappen «Nummerering» pĂ„ verktĂžylinja Formatering.

Merknadsikon

Du kan fÄ disposisjonsnumre til Ä vises tydeligere pÄ skjermen ved Ä velge Vis -Feltskygge.

Nummerering

Brukes til Ă„ angi nummereringsformatet og hierarkiet for kapittelnummerering i det gjeldende dokumentet.

Posisjon

Angir innrykks-, avstands- og justeringsinnstillinger for en nummerert eller punktoppstilt liste.

Format

Lagrer eller laster inn et format for disposisjonsnummerering. Et slikt lagret format for disposisjonsnummerering er tilgjengelig for alle tekstdokumenter.

Merknadsikon

Formater-knappen er bare tilgjengelig nÄr du bruker disposisjonsnummerering. NÄr du bruker stiler pÄ nummererte lister og punktlister, kan du bruke avsnittenes nummereringsstiler.

NavnlĂžs 1 - 9

Velg den forhÄndsbestemte nummereringsstilen du vil tildele til det valgte disposisjonsnivÄet.

Lagre som

Åpner et dialogvindu der du kan lagre de gjeldende innstillingene for det valgte disposisjonsnivĂ„et. PĂ„ denne mĂ„ten kan du laste disse innstillingene inn i et annet dokument senere.

Lagre som

Velg en nummereringsstil i lista og gi den et navn. Tallene i lista tilsvarer disposisjonsnivÄet som stilen er tildelt.