Ved skriving

Gjør automatisk rettinger i dokumentet mens du skriver. Du kan angi valg for slike rettinger ved å velge Verktøy → Autoretting Alternativerog trykke fanen Alternativer

For å bruke denne funksjonen …

Choose Tools - AutoCorrect - While Typing

Du kan bruke «Autoformatering» til å formatere tekstdokumenter og enkle ASCII-tekstfiler, men ikke tegn som du har formatert manuelt. Automatisk fullføring av ord skjer ikke før du skriver et ord for annen gang i et dokument.

Tipsikon

Du kan angre den siste autoformateringshandlinga ved å velge Rediger → Angre.

Andre regler for autoformatering