Stiler i Writer

Informasjonen nedenfor beskriver stiler i Writer, som du kan bruke ved hjelp av stilbehandleren.

Hvis du vil, kan du redigere stilene i det gjeldende dokumentet og deretter lagre dokumentet som en mal. Du kan lagre dokumentet som en mal ved Ă„ velge Fil→Maler→ Lagre.

Stilkategori

Dette er de forskjellige kategorier av formatteringsstiler.

Navn

Beskrivelse

Tegnstiler

Du kan bruke tegnstiler til Ă„ formatere enkelte tegn eller hele ord og fraser. Hvis du vil, kan du nĂžste tegnstiler.

Avsnittsstiler

Du kan bruke avsnittsstiler til Ä formatere avsnitt, ogsÄ skrifttypen og skriftstÞrrelsen. Du kan ogsÄ velge hvilken avsnittsstil som skal brukes pÄ det neste avsnittet.

Rammestiler

Du kan bruke rammestiler til Ă„ formatere tekst- og bilderammer.

Sidestiler

Du kan bruke sidestiler til Ä organisere strukturen i dokumentet, og til Ä legge til sidetall. Du kan ogsÄ velge hvilken sidestil som skal brukes pÄ den fÞrste siden etter et sideskift.

Listestiler

Du kan bruke nummereringsstiler til Ă„ formatere nummererte lister eller punktlister.

Stilgrupper

Dette er stilgruppene du kan vise i stilbehandleren.

Navn

Betydning

Automatisk

Viser stiler som passer til den gjeldende sammenhengen.

Alle stiler

Viser alle stilene i den valgte stilkategorien.

Brukte stiler

Viser stilene (i den valgte kategorien) som brukes i det gjeldende dokumentet.

Selvvalgte stiler

Viser alle de selvvalgte stilene i den valgte stilkategorien.

Tegnstiler

Viser formateringsstiler for tekst.

Kapittelstiler

Viser formateringsstiler for overskrifter.

Listestiler

Viser formateringsstiler for nummererte lister eller punktlister.

Registerstiler

Viser formateringsstiler for registre og innholdslister.

Spesialstiler

Viser formateringsstiler for topptekster, bunntekster, fotnoter, sluttnoter, tabeller og bildetekster.

HTML-stiler

Viser en liste med stiler som kan brukes i HTML-dokumenter.

VilkÄrsstiler

Viser de selvvalgte vilkÄrsstilene.

Hierarkisk

Viser stilene i den valgte kategorien i en hierarkisk liste. Du kan vise stilene i et undernivÄ ved Ä klikke plusstegnet (+) ved siden av undernivÄets navn.