Objekt

Åpner et dialogvindu du kan bruke til å endre det valgte objektets egenskaper, for eksempel dets navn og størrelse.

For å bruke denne funksjonen …

Velg fanen Format → Ramme/objekt → Type -> Egenskaper

Ikon

Objektegenskaper

Type

Brukes til å velge størrelse på og plassering av valgte objekter eller rammer på en side.

Alternativer

Brukes til å angi egenskaper for objektet, bildet eller ramma som er valgt.

Tekstbryting

Brukes til å velge hvordan tekst skal brytes rundt et objekt. Du kan også velg hvor stor avstand det skal være mellom teksten og objektet.

Hyperlenke

Brukes til å angi egenskapene til hyperlenka til bildet, ramma eller OLE-objektet som er valgt.

Kantlinjer

Angi innstillinger for kantlinjene til valgte objekter i Writer eller Calc.

Bakgrunn

Velg en bakgrunnsfarge eller -bilde.

Makro

Brukes til å angi makroen som skal kjøres når du trykker et bilde, en ramme eller et OLE-objekt.

Reset

Resets changes made to the current tab to those applicable when this dialog was opened.