Sette inn skript

Setter inn et skript ved skrivemerket i et HTML- eller tekstdokument.

For å bruke denne funksjonen …

Choose Insert - Script (only HTML documents)

Et innsatt skript indikeres ved et lite grønt triangel. Hvis du ikke ser rektangelet, velg - LibreOffice Writer/Web - Vis, og velg Comments sjekkboksen. For å redigere et skript, dobbelklikk på det grønne triangelet.

Hvis dokumentet inneholder mer enn ett skript, vil dialogvinduet Rediger skript inneholde knapper du kan bruke til å gå fra ett skript til det forrige eller neste

Ikon

Gå til forrige skript

Ikon

Gå til neste skript

Innhold

Skripttype

Velg hvilken type skript du vil sette inn. Skriptet identifiseres i HTML-kildekoden med taggen <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">.

URL

Legger til en lenke til en skriptfil. Trykk URL og skriv inn lenka i feltet ved siden av. Du kan også trykke bla gjennom-knappen () for å finne fila og deretter trykke Sett inn. Skriptfila du lenker til, identifiseres i HTML-kildekoden med de følgende taggene:

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript" SRC="url">

/* ignorer all tekst her */

</SCRIPT>

Bla gjennom

Finn skriptfila du vil lage en lenke til, og trykk Sett inn.

Tekst

Skriv inn skriptkoden som du vil sette inn.