Register/innholdsliste

The following options are available when you select Table of Contents as the index type.

For å bruke denne funksjonen …

VelgSett inn - Innholdsfortegnelse og Indeks eller Bibligrafitab(når Indeks er valgt).

Type og tittel

Velg type og tittel for registeret/innholdslista.

Type

Velg hva slags type register du vil sette inn. Alternativene på denne fanen avhenger av hvilken registertype du velger. Hvis skrivemerket står i et register når du velger Sett inn → Register/innholdslister → Register/innholdslister, kan du redigere dette registeret.

Tittel

Skriv inn en tittel for registeret.

Beskyttet mot manuelle endringer

Hindrer inneholdet i en innholdsfortegnelse fra √• bli endret.Manuelle endringer som du gj√łr i en innholdsfortegnelse slettes n√•r innholdsfortegnelsen lastes p√• nytt- Hvis du √łnsker mark√łren til rulle igjennom et beskyttet omr√•de, velg- LibreOffice Writer - Formateringsverkt√ły, og velg s√•Aktiver mark√łrsjekkboksenBeskyttede omr√•der.

Lag register/innholdsliste for

Velg om du vil lage et register for hele dokumentet eller bare for dette kapittelet.

Overskriftsnivåer

Velg hvor mange overskriftsnivåer som skal være med i registeret.

Lag fra

Bruk dette området til å angi hvilken informasjon som skal tas med i et register.

Disposisjon

Lager et register på grunnlag av disposisjonsnivåene. Det vil si at avsnitt som formatert med en av de innebygde overskriftsstilene (Overskrift 1-10), blir lagt til i registeret.

Du kan også tildele disposisjonsnivåene på fanen Disposisjon og nummerering i dialogvinduet Format → Avsnitt.

Flere stiler

Tar med avsnittsstilene du angir i dialogvinduet Tildele stiler, som oppf√łringer i registeret. Du velger avsnittsstilene du vil ta med i registeret, ved √• trykke knappen merket Tildel stiler til h√łyre for boksen for √• √•pne dialogvinduet tildele stiler

Tildele stiler

Åpner dialogvinduet Tildele stiler, der du kan velge avsnittsstilene som skal være med i registeret.

Stikkordmarkeringer

Ta med stikkordmarkeringene du setter inn ved å velge Sett inn → Register/innholdsliste → Stikkordmarkering.