Stiler

Du kan tildela ulike avsnitsstiler for Ä endre formateringen for indekstitler, skilletegn og indekselement. Du kan ogsÄ endre avsnittsstilene i dette dialogvinduet.

For Ă„ bruke denne funksjonen

VelgSett inn - Innholdsfortegnelse og Indeks, eller Bibliografi - Stilertab

Tildeling

NivÄer

Velg nivÄet du vil endre formateringa til.

Avsnittsstiler

Velg avsnittsstilen du vil bruke for det valgte indeksnivÄet og klikk deretter «bruk-knappen» (<).

<

Formaterer det valgte indeksnivÄet med den valgte avsnittsstilen.

Standard

Setter formateringen for det valgte nivÄet tilbake til «standard» avsnittsstil.

Rediger

Åpner dialogvinduet Avsnittsstil der du kan endre den valgte avsnittsstilen.