Konvolutt

Lag en konvoluttPÄ tre faner kan du oppgi avsender og mottager,, plassering og formatering av begge adressene, stÞrrelsen pÄ konvolutten og utskriftsretningen

For Ă„ bruke denne funksjonen

Velg Sett inn → Konvolutt

Konvolutt

Skriv inn mottaker- og returadresse for konvolutten. Du kan ogsÄ sette inn adressefelt fra en database, for eksempel fra adressedatabasen.

Format

Angir konvoluttens oppsett og stĂžrrelse.

Skriver

Velg utskriftsinnstillinger for konvolutten.

Nytt dok.

Lager et nytt dokument og setter inn konvolutten.

Sett inn

Setter inn konvolutten foran den gjeldende siden i dokumentet.

Reset

Resets changes made to the current tab to those applicable when this dialog was opened.

Slette en konvolutt fra et dokument

1. Klikk i konvoluttsiden for Ă„ gjĂžre dette til den gjeldende siden.

2. HÞyreklikk feltet «Konvolutt» i statuslinja.

En undermeny med sidestiler Ă„pnes.

3. Velg sidestilen «Standard» fra undermenyen.

NÄ fjernes den spesielle sideformateringen «Konvolutt».

4. Slett rammene for avsender og mottaker. Klikk kanten av hver ramme og trykk Delete.