Redigere bolker

Endrer egenskapene til de valgte bolkene i dokumentet. Hvis du vil sette inn en bolk, kan du merke tekst eller klikke i dokumentet og velge Sett inn → Bolk.

For Ă„ bruke denne funksjonen

Velg Format → Bolker

Dialogvinduet Rediger bolker ligner dialogvinduet Sett inn → Bolk, men inneholder disse elementene i tillegg:

Bolk

Skriv inn navnet pÄ bolken du vil redigere, eller trykk et navn i lista over bolker. Hvis skrivemerket er i en bolk, vises navnet pÄ bolken til hÞyre pÄ statuslinja nederst i dokumentvinduet.

Bolkens skrivebeskyttelsesstatus vises med et lÄsesymbolet foran navnet pÄ bolken i lista. En Äpen hengelÄs betyr at bolken ikke er skrivebeskyttet, og en lukket hengelÄs viser at den er skrivebeskyttet. PÄ tilsvarende mÄte viser et brillesymbol at bolken er synlig.

Valg

Åpner dialogvinduet Valg, der du kan endre pĂ„ spalteoppsettet, bakgrunnen, fotnotene og sluttnotene i den valgte bolken. Hvis bolken er passordbeskyttet, mĂ„ du fĂžrst skrive inn passordet.

Fjern

Fjerner den valgte bolken fra dokumentet, og setter innholdet fra den inn i dokumentet.