Hurtigtaster (LibreOffice Math-tilgjengelighet)

Du kan arbeide med LibreOffice Math uten å bruke mus.

Sette inn en formel direkte

Hvis du vil sette inn en formel i et tekstdokument og allerede vet hvordan den skal skrives inn på riktig måte, kan du gjøre følgende:

1. Skriv inn formelen i teksten

2. Merk formelen

3. Velg Sett inn → Objekt → Formel.

Sette inn en formel ved hjelp av et vindu

Elementfane

Pil venstre eller høyre

Flytt mot venstre eller høyre til neste kategori eller funksjon.

Enter-tasten

Velger en kategori (i kategoridelen) eller setter inn en funksjon i Kommandovinduet (i funksjonsdelen).

Tab

Går fra det første kategorielementet til den første funksjonen i kategorien.

Shift+Tab

Gå fra det siste kategorielementet til den siste funksjonen i kategorien.

Hurtigtaster i formler

Hurtigtaster (LibreOffice Tilgjengelighet)