Vis Alle

Viser hele formelen i maksimum størrelse slik at alle elementer er inkludert. Formelen er forminsket eller forstørret slik at alle formelelementer kan vises i arbeidsområdet. Gjeldene zoom faktor vises i statuslinjen viasprettoppmenySprettoppmenyen i arbeidsområdetinneholder også foprstørrelseskommandoer. >disse er kun tilgjengelige for Math dokumenter og ikke i Math objekter som er limt inn i andre dokumenter.

For å bruke denne funksjonen …

Velg Vis – Vis alt

Når du er på verktøylinja, trykk på

Ikon

Vis alt