Funksjoner i LibreOffice Impress

I LibreOffice Impress kan du lage profesjonelle lysbildepresentasjoner med diagrammer, tegninger, tekst, multimedia og mange andre elementer. Du kan også importere og arbeide med Microsoft PowerPoint-presentasjoner.

Hvis du skal bruke en datamaskin til å vise fram presentasjonen, er animasjoner, overgangseffekter og multimedia noen av teknikkene du kan bruke for å gjøre presentasjonen mer spennende.

Lage vektorbilder

Mange av verktøyene som finnes i LibreOffice Draw for å lage vektorbilder, kan også brukes i LibreOffice Impress.

Lage lysbilder

LibreOffice Impress har mange maler som hjelper deg lage lysbilder med et profesjonelt utseende.

Du kan også bruke mange forskjellige dynamiske effekter på lysbildene, for eksempel overgangseffekter og animasjoner.

Lage presentasjoner

Flere visninger eller sider er tilgjengelige når du utformer en lysbildeframvisning. Med «Lysbildesortering» kan du for eksempel få en oversikt over alle lysbildene i miniatyrformat. Du kan bruke «Støtteark» hvis du vil ha kopier med både lysbilder og tekst, som kan deles ut til tilhørerne.

Du kan også øve på tidsbruken for en presentasjon i LibreOffice Impress.

Framvisning av presentasjoner

Du kan vise fram presentasjonene dine på skjermen, som notater eller som HTML-dokumenter.

Holde en presentasjon

LibreOffice Impress lar deg velge om du vil skifte lysbilder manuelt eller automatisk.