Disposisjonslinja

I disposisjonsvisning, inneholder disposisjonslinja redigeringsverktÞy som brukes ofte. Trykk pÄ pila ved siden av en knapp for Ä Äpne en verktÞylinje som inneholder flere funksjoner.

Skaler

GjÞr skjermbildet mindre eller stÞrre for dette dokumentet. Trykk pÄ pila ved siden av ikonet for Ä Äpne verktÞylinja for skalering.

Ikon

Skaler (LibreOffice Impress i Disposisjons- og Lysbildevisning)

FÞrste nivÄ

Skjul alle overskriftene i lysbildene i gjeldende lysbildeframvisning, unntatt tittelen pÄ lysbildene. Skjulte overskrifter blir angitt med en svart linje foran en lysbildetittel. For Ä vise overskriftene, trykk pÄ knappen Alle nivÄer.

Ikon

FÞrste nivÄ

Alle nivÄer

Vis de skjulte lysbildeoverskriftene i lysbildeframvisninga. For Ä skjule alle overskriftene i lysbildeframvisninga, med unntak av lysbildetitlene, trykk pÄ knappen FÞrste-NivÄ.

Ikon

Alle nivÄer

Skjul underpunkter

Skjul underoverskriftene til en valgt overskrift. Skjulte underoverskrifter vises med en svart linje foran overskrifta. For Ä vise overskriftene pÄ lavere nivÄ, trykk pÄ knappen Vis UndernivÄer.

Ikon

Skjul underpunkter

Vis underpunkter

Vis de skjulte underoverskriftene til en valgt overskrift. For Ä skjule underoverskriftene til en valgt overskrift, trykk pÄ knappen Skjul undernivÄer.

Ikon

Vis underpunkter

Formatering pÄ/av

Skjuler eller viser tegnformatering av lysbildeoverskrifter. Åpne Stilbehandler-dialogvinduet, hĂžyreklikk pĂ„ en stil og velg endre for Ă„ endre tegnformateringen til en overskrift.

Ikon

Formatering pÄ/av

Svart-hvitt

Viser lysbildene i svart-hvitt.

Ikon

Svart-hvitt

Lysbildeframvisning

Start lysbildeframvisninga.

Ikon

Presentasjon