Lysbildeframvisning

Inneholder funksjoner og valg for lysbildeframvisning.

Lysbildeframvisning

Start lysbildeframvisninga.

Innstillinger for lysbildeframvisning

Angi innstillinger for lysbildeframvisninga, også hvilket lysbilde som begynner, hvordan du går fra ett lysbilde til det neste, presentasjonstype og pekervalg.

Øv på tidsbruk

Start en lysbildeframvisning med en tidsmåler nederst i venstre hjørne.

Samhandling

Angi hvordan det valgte objektet oppfører seg når du trykker på det under en lysbildeframvisning.

Tilpasset animasjon

Gi effekter til de valgte objektene.

Lysbildeovergang

Angi hvilken spesialeffekt som skal spilles av når du viser et lysbilde under en lysbildeframvisning.

Vis/skjul lysbildet

Skjul det valgte lysbildet slik at det ikke vises i lysbildeframvisninga.

Tilpasset lysbildeframvisning

Angir en tilpasset lysbildeframvisning ved å bruke lysbilder som allerede er i presentasjonen. Du kan så velge lysbilder som oppfyller kravene til ditt publikum. Du kan lage så mange tilpassede lysbildeframvisninger du vil.