Opprettelse av et flytdiagram

For Ă„ opprette et flytdiagram:

1. Velg et verktÞy fra verktÞylinja Flytdiagram pÄ verktÞylinja Tegning.

2. Dra en figur inn pÄ ditt lysbilde.

3. Gjenta de siste trinnene for Ă„ legge til flere figurer

4. Åpne verktĂžylinja Forbindelseslinjer pĂ„ verktĂžylinja Tegning og velg en forbindelseslinje.

5. Flytt pekeren over kanten av en figur sÄ forbindelsesstedene vises.

6. Trykk pÄ et forbindelsessted, dra til et forbindelsessted pÄ en annen figur og deretter slipp.

7. Gjenta de siste stegene for Ă„ legge til flere forbindelseslinjer.

NĂ„ har du den vanlige disposisjonen for ditt flytdiagram.

For Ä legge til tekst til figurene pÄ ditt flytdiagram

GjĂžr en av de fĂžlgende:

For Ă„ legge til en fyllfarge til en figur:

1. Merk figuren, og velg Format → OmrĂ„de.

2. Velg Farge, og trykk sÄ pÄ en farge i lista.

For Ä legge til noen lenkeomrÄder henter fram andre lysbilder:

Tildel samhandlinger for noen objekter pÄ ditt lysbilde.

1. Merk objektet, velg deretter Lysbildeframvisning → Samhandling.

2. Velg en samhandling i dialogvinduet. For eksempel, velg Ä gÄ til det neste lysbilde nÄr brukeren trykker pÄ objektet.