Animering av lysbildeoverganger

Du kan bruke en spesialeffekt som avspilles nÄr du viser et lysbilde.

Tildel en overgangseffekt til et lysbilde

1. I Normal visning, merk det lysbildet som du vil legge overgangseffekten til.

2. I panelet Oppgaver, klikk Lysbildeovergang.

3. Velg en lysbildeovergang fra lista.

Du kan forhÄndsvise overgangseffekten i dokumentvinduet.

Merknadsikon

I lysbiletpanelet finner du ved siden av lysbileene som har lysbildeovergang symbolet . NĂ„r du viser bildene i presentasjonskonsollen, vil symbolet indikere at det neste bildet har en lysbildeovergang.

Tildele den samme overgangseffekten til mer enn et lysbilde

1. I visningen Lysbildesortering kan du velge de lysbildene som du vil legge overgangseffekten til.

Hvis du vil, kan du bruke verktĂžylinja Skaler Ikon for Ă„ endre visningens forstĂžrrelse av lysbildene.

2. I oppgavepanelet, klikk pÄ Lysbildeovergang.

3. Velg en lysbildeovergang fra lista.

For Ä se overgangseffekten til et lysbilde kan du klikke pÄ det lille ikonet under lysbildet pÄ Lysbildepanelet.

For Ă„ fjerne en overgangseffekt

1. I visningen Lysbildesortering kan du velge de lysbildene som du vil fjerne overgangseffekten fra.

2. Velg Ingen overgang i listeboksen i Oppgaver-panelet.