Rektangler

Ved å bruke «Tilpass verktøylinja» kan du legge til verktøylinja for rektangler.

Lage avrundede hjørner

Rektangel

Tegner et fylt rektangel der du drar i det gjeldende dokumentet. Klikk der hvor du vil plassere et hjørne av rektanglet, og dra til den størrelsen du vil ha. For å tegne et kvadrat, kan du holde Shift nede, mens du drar.

Ikon

Rektangel

Kvadrat

Tegn et fylt kvadrat. Venstreklikk der hvor du ønsker å plassere et av hjørnene i kvadratet og dra til du har ønsket størrelse. Hold nede «Shift» for å tegne et rektangel.

Ikon

Kvadrat

Avrundet rektangel

Tegn et fylt, avrundet rektangel med musepekeren. Trykk der du vil plassere et hjørne i det avrundede rektanglet, og dra det til den størrelsen du ønsker. Hold «Shift»-tasten nede mens du drar for å tegne et avrundet kvadrat.

Ikon

Avrundet rektangel

Avrundet kvadrat

Tegn et avrundet fylt kvadrat. Venstreklikk med musa der hvor du ønsker å plassere et av hjørnene i kvadratet, og dra til du har ønsket størrelse. Hold nede «Shift» for å tegne et avrundet rektangel.

Ikon

Avrundet kvadrat

Rektangel, uten fyll

Tegn et tomt rektangel. Venstreklikk med musa der hvor du ønsker å plassere et av hjørnene i rektangelet, og dra til du har ønsket størrelse. Hold nede «Shift» for å tegne et kvadrat.

Ikon

Rektangel, uten fyll

Kvadrat, uten fyll

Tegn et tomt kvadrat. Venstreklikk med musa der hvor du ønsker å plassere et av hjørnene i kvadratet, og dra til du har ønsket størrelse. Hold nede «Shift» for å tegne et rektangel.

Ikon

Kvadrat, uten fyll

Avrundet rektangel, uten fyll

Tegn et tomt avrundet rektangel. Venstreklikk med musa der hvor du ønsker å plassere et av hjørnene i rektangelet, og dra til du har ønsket størrelse. Hold nede «Shift» for å tegne et kvadrat.

Ikon

Avrundet kvadrat, uten fyll

Avrundet kvadrat, uten fyll

Tegn et tomt avrundet kvadrat på det punktet du drar i dokumentet. Trykk på det stedet du vil plassere et av hjørnene til kvadratet og dra det til den størrelsen du vil. Hold inne «Shift» mens du drar for å tegne et avrundet rektangel.

Ikon

Avrundet kvadrat, uten fyll