Foran objekt

Endre den stablede rekkefølgen av objekter ved å flytte det valgte objektet foran et objekt du angir. Plasseringa på skjermen av det valgte objektet endres ikke.

For å bruke denne funksjonen …

Velg Endre → Still opp → Foran objekt (bare LibreOffice Draw)

Åpne sprettoppmenyen til et valgt objekt og velg Still opp → Foran objekt

Velg Still opp fra verktøylinja «Tegning» og trykk på:

Ikon

Foran objekt

Marker objektene som du vil flytte til forgrunnen. Høyreklikk og velg Ordne → Foran objekt, og trykk så på et objekt i ditt lysbilde.