Stiler

Åpner stilebehandleren i sidepanelet og viser en liste over alle tilgjengelige bilde- og presentasjonsstiler som du kan benytte eller redigere.

«Stilbehandler»-vinduet i LibreOffice Impress oppfÞrer seg annerledes enn i andre LibreOffice-programmer. For eksempel kan du opprette, redigere og bruke Bildestiler, men du kan bare redigere Presentasjonsstiler.

For Ă„ bruke denne funksjonen

VelgVis - Stiler.

PĂ„ verktĂžylinja Formatering, trykk

Ikon

Stiler

NÄr du redigerer en stil, blir endringene automatisk brukt pÄ alle elementer, som er formatert med denne stilen i dokumentet. Hvis du vil vÊre sikker pÄ at stilene til et bestemt lysbilde ikke blir oppdatert kan du opprette en ny hovedside for lysbildet.

Presentasjonsstiler

Stiler brukt i LibreOffice Impress «Autooppsett». Du kan bare endre presentasjonsstiler.

Ikon

Presentasjonsstiler

Grafiikkstiler

Stiler for formatering av grafiske elementer, ogsÄ tekstobjekter.

Ikon

Grafikkstiler

Fyllformatmodus

Legg til den valgte stilen pÄ objekt i lysbildet. Trykk pÄ malingsspann-knappen og deretter pÄ et objekt i lysbildet for Ä legge til stilen. Trykk pÄ malingsspann-knappen igjen for Ä gÄ ut av denne modusen.

Ikon

Fyllformatmodus

Ny stil fra utvalget

Opprett en ny stil ved Ă„ bruke formateringsegenskapene til det valgte objektet.

Ikon

Ny stil fra utvalget

Oppdater stil

Oppdater stilen valgt i «Stilbehandler»-vinduet med den nÄvÊrende formateringa til det valgte objektet.

Ikon

Oppdater stil

Stilliste / Stilgrupper / Sprettoppmenyen: Ny / Rediger / Slett

Lag, rediger, legg til og behandle stiler.