Kilder du stoler på

Angir innstillingene for makrosikkerhet for sertifikater du stoler på og tiltrodde filplasseringer.

Sertifikater du stoler på

Viser en liste over sertifikater du stoler på.

Vis

Åpner dialogvinduet «Vis sertifikat» for det valgte sertifikatet.

Fjern

Fjerner det valgte sertifikatet fra lista over sertifikater du stoler på.

Tiltrodde filplasseringer

Dokumentmakroer blir bare kjørt hvis de åpnes fra en av disse plasseringene.

Legg til

Åpner et dialogvindu du kan bruke til å velge en mappe. Velg en mappe som bare inneholder alle makroene du vil gi lov til å kjøre.

Fjern

Fjerner den valgte mappa fra lista over tiltrodde filplasseringer.