Klassesti

I dette dialogvinduet kan du legge til mapper og arkiver i Java-klassestien. Disse stiene gjelder alle Java-kjøremiljøer du starter.

For å bruke denne funksjonen …

Choose - LibreOffice - Advanced.

Tilordnede mapper og arkiver

Angir plasseringen til Java-klasser eller Java-klassebiblioteker. Den nye klassestien tas i bruk når du har startet LibreOffice på nytt.

Advarselsikon

Java-klasser som du gir tilgang til ved å angi en klassesti, blir ikke kontrollert med hensyn til sikkerhet.

Legg til arkiv

Velg en arkivfil i «jar»- eller «zip»-format, og legg denne fila til i klassestien.

Legg til mappe

Velg en mappe og legg til denne mappa i klassestien.

Fjern

Velg et arkiv eller en mappe i lista, og trykk «Fjern» for å fjerne objektet fra klassestien.