Form

Denne undermenyen inneholder vanlige former som linje, sirkel, trekant, kvadrat eller symbolformer som smilefjes, hjerter og blomster som kan settes inn i dokumentet.

Linje

Denne undermenyen inneholder rette linjer, frihÄndsformer, kurver og mangekanter.

Linje

Tegneer en rett linje. For at retningen pÄ linja skal endres i steg pÄ 45 grader, hold «Shift»-tasten nede nÄr du drar med musa.

Grunnleggende

Denne undermenyen inneholder enkle former som rektangel, sirkel, trekant, femkant, sekskant, Ă„ttekant, sylinder og terning.

Symbol

Denne undermenyen inneholder symbolformer som smilefjes, hjerter, sol, mÄne, blomst, puslespill, fasettkanter og parenteser.