Tabelldatalinja

Bruk tabelldatalinja til Ă„ styre hvordan data vises.

Dataene blir vist filtrert helt til du endrer eller fjerner sorteringa eller filtreringskriteriene. Hvis et filter er i bruk, er knappen Bruk filter pÄ Tabelldatalinja aktiv.

Lagre post

Lagrer den gjeldende posten i databasetabellen. Du finner knappen Lagre post pÄ tabelldatalinja.

Ikon

Lagre post

Rediger data

SlÄr redigeringsmodus for databasetabellen av eller pÄ.

Ikon

Rediger data

Angre

Reverses the last command or the last entry you typed. To select the command that you want to reverse, click the arrow next to the Undo icon on the Standard bar.

Ikon

Angre: Innskriving

SĂžk etter post

I skjemaer og databasetabeller kan du lete gjennom datafelter, listebokser og avkryssingsbokser for bestemte verdier.

Ikon

SĂžk etter post

Oppdater

Oppdater skjermbildet. I et flerbrukermiljĂž sikrer slik oppdatering at de nyeste dataene blir vist.

Ikon

Oppdater

SorteringsrekkefĂžlge

Angi sorteringskriteriene for datavisninga.

Ikon

SorteringsrekkefĂžlge

Sorter stigende

Tekstfelter sorteres alfabetisk (A – Z) og tallfelter sorteres i stigende rekkefþlge (0 – 9).

Ikon

Sorter stigende

Sorter synkende

Tekstfelter sorteres alfabetisk (Z – A), og tallfelter sorteres i synkende rekkefþlge (9 – 0).

Ikon

Sorter synkende

Autofilter

Filtrerer postene etter innholdet i det valgte datafeltet.

Ikon

Autofilter

Bruk filter

Bytt mellom filtrert og ufiltrert visning av tabellen.

Ikon

Bruk filter

Standardfilter

Endre filterinnstillingene.

Ikon

Standardfilter

Tilbakestill filter/sortering

Avbryt filterinnstillingene og vis alle oppfĂžringene i denne tabellen.

Ikon

Tilbakestill filter/sortering

Data til tekst

Setter alle felter i den merkede posten inn i det gjeldende dokumentet der skrivemerket stÄr.

Ikon

Data til tekst

Data til felter

Oppdater innholdet i de eksisterende databasefeltene med de markerte oppfÞringene. Knappen Data til felt er bare tilgjengelig nÄr gjeldende dokument er et tekstdokument.

Ikon

Data til felter

Brevfletting

Starter brevveiviseren for Ă„ lage standardbrev.

Ikon

Brevfletting

Datakilden til dette dokumentet

Viser tabellen, som er koblet til dokumentet, i datakildeutforskeren.

Ikon

Datakilden til dette dokumentet

Utforsker pÄ/av

SlÄr av eller pÄ vising av datakildeutforskeren. Utforsker pÄ/av-knappen finner du pÄ verktÞylinja for tabelldata.

Ikon

Utforsker pÄ/av