Lime inn innhold i spesielle formater

Innhold som lagres til utklippstavla kan limes inn i dokumentet ved å bruke forskjellige formater. I LibreOffice kan du velge hvordan innholdet skal settes inn ved hjelp av et dialogvindu eller en nedtrekksknapp.

Valgene som er tilgjengelig, er avhengig av innholdet på utklippstavla.

In Writer text documents, you can press +Shift+V to paste the contents of the clipboard as unformatted text.

Lime inn innholdet fra utklippstavla ved hjelp av en knappemeny

1. Trykk på pilen rett til høyre for knappen Lim inn på standardverktøylinja for å åpne menyen.

2. Velg ett av alternativene.

Hvis du ikke liker resultatet, kan du trykke på knappen Angre og eventuelt bruke et av de andre alternativene til å lime inn på nytt.

Sette inn innholdet på utklippstavla ved hjelp av et dialogvindu

1. Velg Rediger → Lim inn utvalg.

2. Velg et av alternativene og trykk på OK.

Hvis du er i et regneark og innholdet på utklippstavla er regnearkceller, vil dialogvinduet Lim inn utvalg se litt annerledes ut. Bruk dialogvinduet Lim inn utvalg til å kopiere celler ved hjelp av grunnleggende eller avanserte alternativer.