Dokumentstruktur

All contents of the Navigator window are referred to here as "categories," whether titles, sheets, tables, text frames, graphics, OLE objects, sections, hyperlinks, references, indexes or comments.

Dokumentstrukturen viser alle typer objekter som et dokument inneholder. Hvis et plusstegn vises ved siden av en kategori, betyr dette at det finnes minst ett objekt av denne typen. Hvis du holder musepekeren over navnet pÄ en kategori en liten stund, vises antallet objekter av denne typen i et utvidet tips.

Åpne en kategori ved Ă„ trykke pĂ„ plusstegnet. Hvis du bare vil vise oppfĂžringene i en bestemt kategori, velger du kategorien og trykker pĂ„ Innholdsvisning. NĂ„ vil bare objektene i denne kategorien vises helt til du trykker pĂ„ knappen igjen.

Du kan feste dokumentstrukturvinduet til en hvilken som helst kant i dokumentet, eller gjÞre det om til et flytende vindu (dobbeltklikk i et grÄtt omrÄde). NÄr Dokumentstruktur vises som et flytende vindu, kan du endre stÞrrelse pÄ vinduet.

Bruke Dokumentstruktur for Ă„ komme raskt til objekter

Dra og slippe i et LibreOffice-dokument