Adding a Command Button to a Document

Du kan bruke verktĂžylinja Kontrollelementer for skjemaer til Ă„ legge til avkryssingsbokser, knapper, tabeller som viser dataposter, og andre kontrollelementer i et dokument.

Legge til en knapp i et dokument

1. Velg Vis → Verktþylinjer → Kontrollelementer for skjemaer.

2. PÄ verktÞylinja Kontrollelementer for skjemaer trykker du pÄ Trykknapp.

Pekeren forandres til et trÄdkors.

3. I dokumentet drar du med musepekeren for Ă„ tegne knappen.

4. HÞyreklikk pÄ knappen og velg Kontroll.

5. Angi egenskapene du vil at knappen skal ha.

6. Hvis du vil endre knappens etikett, kan du trykke pÄ fanen Generelt og redigere teksten i feltet Etikett.

7. Hvis du vil knytte en makro til knappen, kan du gÄ til fanen Hendelser og trykke pÄ ...-knappen ved siden av handlingen du vil at makroen skal utfÞre. Finn makroen du vil bruke i dialogvinduet Tildel makro og velg OK.

8. Lukk dialogvinduet Egenskaper.

9. (Valgfri) Angi egenskapene til skjemaet som knappen hĂžrer til.

10. HÞyreklikk pÄ knappen og velg Skjema.

11. Dialogvinduet Skjemaegenskaper Ă„pnes.

12. Angi egenskapene for skjemaet og lukk dialogvinduet.