Kopiere bilder mellom dokumenter

Du kan kopiere et bilde fra et dokument til et annet ved Ä bruke dra og slipp. Hvis du har planer om Ä publisere dokumentet, mÄ du vÊre oppmerksom pÄ lover om opphavsrett og skaffe tillatelse fra rettighetshaveren.

1. Åpne dokumentet du vil sette bildeobjektet inn i.

2. Åpne dokumentet som inneholder bildet du vil kopiere.

3. Klikk pÄ bildet samtidig som du trykker for Ä merke det uten Ä Äpne hyperlenka det vises til.

4. Hold museknappen inne og vent mens objektet kopieres til internminnet.

5. Dra bildet inn i det andre dokumentet.

6. Slipp museknappen sÄ snart den grÄ markÞren for tekst er plassert der du vil sette inn en kopi av bildet.

7. Hvis bildet er koblet med en hyperlenke, er det hyperlenka som settes inn, ikke selve bildet.

Dra og slippe i et LibreOffice-dokument

Kopiere regnearksomrÄder til tekstdokumenter

Kopiere bilder fra galleriet

Legge til bilder i galleriet