Legge til bilder i galleriet

Du kan bruke dra og slipp til Ă„ kopiere et bilde fra et dokument, for eksempel en HTML-side, til galleriet.

1. Velg galleritemaet der du vil legge til bildet.

2. Plasser musepekeren over bildet, men ikke klikk pÄ det.

3. Hvis pekeren endres til et hÄndsymbol, viser bildet til en hyperlenke. I sÄ fall kan du klikke pÄ bildet samtidig som du trykker for Ä velge bildet uten Ä Äpne lenka det vises til.

Hvis pekeren ikke endres til et hÄndsymbol, kan du ganske enkelt klikke pÄ bildet for Ä velge det.

4. NÄr bildet er merket, slipper du opp museknappen. Klikk igjen pÄ bildet og hold museknappen inne i mer enn to sekunder. Bildet kopieres til internminnet.

5. Dra bildet til galleriet uten Ă„ slippe museknappen.

Sette inn objekter fra galleriet

Dra og slippe i et LibreOffice-dokument

Kopiere bilder mellom dokumenter

Kopiere regnearksomrÄder til tekstdokumenter

Kopiere bilder fra galleriet