Sette inn diagrammer

Du kan sette inn et diagram pÄ flere mÄter:

Merknadsikon

I Calc er et diagram et objekt pÄ et ark som kan kopieres og limes inn pÄ et annet arke i samme dokument. Dataserieneer fortsatt lenket til omrÄdet pÄ det andre arket. Hvis det limes inn i et annet Calc dokument mister det lenken og fÄr isteden sin egen datatabell.

Diagram i et regneark i Calc

1. Klikk inne i et celleomrÄde du vil vise i et diagram.

2. Trykk pÄ Diagram i standardverktÞylinja.

Du vil se en forhÄndsvisning av diagrammet, og diagramveiviseren.

3. FĂžlg anvisningene i Diagramveiviser for Ă„ lage diagrammet.

Diagram i et tekstdokument i Writer

I et Writer-dokument kan du sette inn et diagram som er basert pÄ verdiene i en tabell i Writer.

1. Klikk inne i tabellen i Writer.

2. Velg Sett inn → Objekt → Diagram.

Du vil se en forhÄndsvisning av diagrammet, og diagramveiviseren.

3. FĂžlg anvisningene i Diagramveiviser for Ă„ lage diagrammet.

Diagram basert pÄ egne verdier