Vise, feste og skjule vinduer

Noen av vinduene i LibreOffice, for eksempel Dokumentstruktur, kan festes. Vinduer av denne typen kan flyttes eller festes til en kant, og du kan endre stÞrrelse pÄ dem.

Feste og lĂžsne vinduer

Du kan feste et vindu pÄ en av disse mÄtene:

Du kan ogsÄ bruke metodene som beskrives over, til Ä lÞsne et vindu som er festet.

Vise og skjule festede vinduer

Ikon

Klikk pÄ knappen i kanten av det festede vinduet for Ä vise eller skjule det. Funksjonen for automatisk skjuling lar deg vise et skjult vindu midlertidig ved hjelp av knappen i kanten av vinduet. Det festede vinduet skjules igjen nÄr du klikker i dokumentet.

Merknadsikon

Feste verktÞylinjer og vinduer ved Ä bruke dra og slipp avhenger av systemets innstillinger for vindushÄndtering. Du mÄ sÞrge for at systemet viser innholdet i vinduet under flytting, istedet for kun Ä vise den ytre rammen.