Skjemaoppsett

Hvilket som helst LibreOffice-dokument kan utvides til et skjema. Bare legg til en eller flere skjemafunksjoner.

Åpne verktĂžylibnja Skjemakontroll. VerktĂžylinja inneholder funksjoner nĂždvendig for Ă„ redigere et skjema. Flere funksjoner kan bli funnet i verktĂžylinjene Skjemautforming og Flere kontroller.

I skjemautforming kan du ta med kontrollelementer, legge til egenskaper, angi Skjemaegenskaper, og underskjemaer.

Skjema-ikonet Ikon pÄ verktÞylinja for skjemautforming Äpner Skjemastruktur.

Åpne i oppsettstilstand icon -ikonet tillater deg Ă„ lagre et skjemadokument sĂ„ det alltid Ă„pnes i redigeringsmodus.

Hvis en feil oppstÄr mens du tildeler egenskaper til objekter i skjemaet (f.eks. ved tildeling av en ikke-eksisterende databasetabell til et objekt), vil en tilhÞrende feilmelding vises. Dialogvinduet til denne feilmeldinga kan inneholde en knapp kalt Mer. Hvis du trykker pÄ Mer, vil et dialogvindu med mer informasjon om feilen vises.