HTML-eksport - side 5

Angir en stil for knappene som brukes til å navigere gjennom lysbildene i presentasjonen.

Denne siden vises ikke hvis du har fjernet merket i avkrysningsboksen Lag tittelside eller valgt «Automatisk» eller «Nettkringkasting» på tidligere sider i veiviseren.

For å bruke denne funksjonen …

Vel Fil → Eksporter og så filtypen «HTML-dokument» i LibreOffice Draw eller LibreOffice Impress. Dette er side 5 i veiviseren.

Velg knappestil

Velg om du vil sette inn knapper som kan brukes til å navigere i presentasjonen. Du kan også velge en stil for knappene.

Bare tekst

Setter inn hyperlenker som ren tekst uten knapper.

Valgfelt

Viser knappestilene som er tilgjengelig. Trykk på en knappestil for å velge den.