HTML-eksport - side 4

Angir informasjon som skal vises på tittelsiden til publikasjonen.

Du kan hoppe over denne siden hvis du fjerner merket i avkrysningsboksen Lag tittelside eller velger «Automatisk» eller «Nettkringkasting» på tidligere sider i veiviseren.

For å bruke denne funksjonen …

Vel Fil → Eksporter og så filtypen «HTML-dokument» i LibreOffice Draw eller LibreOffice Impress. Dette er side 4 i veiviseren.

Informasjon for tittelsiden

Forfatter

Angir navnet til publikasjonens forfatter.

E-postadresse

Angir e-postadressen.

Hjemmeside

Angi din hjemmeside. En hyperlenke vil bli satt inn i publikasjonen.

Mer informasjon

Angir mer tekst som skal vises på tittelsiden.