Utheving

Velg bakgrunnsfargen på tekstutvalget. Hvis inget utvalg er gjort, klikk påUthev fargeVelg teksten du vil utheve og klikk såUthevingsfarge ikonet igjen. For å endre farge, trykk på pila ved denne knappen og velg den fargen du vil ha.

Ikon

Uthevingsfarge

Bruke framheving

1. Trykk på Uthevingformateringslinja.

Merknadsikon

Hvis du vil bruke en annen uthevingsfarge, trykker du på knappen Utheving og velger fargen du vil ha.

2. Merk teksten du vil framheve.

Tipsikon

Hvis du vil framheve bare ett ord, kan du dobbeltklikke på det.

3. Du kan slå av framheving ved å trykke Esc-tasten.

Fjerne framheving

1. Merk teksten som har framheving.

2. Trykk på pila ved siden av knappen Uthevingformateringslinja og velg Uten fyll.