Skriftnavn

Velg en skrifttype fra lista, eller skriv inn navnet pÄ en skrift direkte.

Du kan skrive inn flere skrifter, adskilt med semikolon. Dersom den fĂžrste skriften ikke finnes, prĂžver LibreOffice de neste skriftene i rekkefĂžlge.

Skriftendringer gjelder for den merkede teksten eller ordet der markÞren stÄr. Dersom ingen tekst er merket, gjelder skriften for tekst som blir skrevet inn etterpÄ.

De siste fem fontene som har blitt brukt vises i toppen av komboboksen.

Ikon

Skriftnavn

Merknadsikon

I LibreOffice ser du de tilgjengelige fontene nÄr en skriver er tilkoblet som en standardskriver pÄ systemet. For Ä installere en skriver som standardskriver, se operativsystemets dokumentasjon.

Du kan se navnet pĂ„ skriftene formatert i skriften, drsom du velger ForhĂ„ndsvising i skriftlister i VerktĂžy → Alternativer→ LibreOffice → Vis.