Skjemaegenskaper

Åpne et dialogvinduet der du kan velge blant annet datakilde og hendelser for hele skjemaet.

For å bruke denne funksjonen …

Åpne sprettoppmenyen til et valgt skjemaelement og velg Skjema

Ikon

Skjema

Det går an å skrive inn flere linjer tekst i noen av kombinasjonsboksene i egenskapene. Dette gjelder alle felt der SQL-uttrykk kan skrives, i tillegg til tekstbokser og etiketter. Du kan åpne disse feltene og skrive inn tekst i lista. De følgende hurtigtastene kan brukes:

Taster

Virkning

+ pil ned

Åpner kombinasjonsboksen.

+ pil opp

Lukker kombinasjonsboksen.

Shift + Enter

Setter inn en ny linje.

Pil opp

Plasserer markøren på linja ovenfor.

Pil ned

Plasserer markøren på linja nedenfor.

Enter

Fullfører innskrivinga i feltet og plasserer markøren i neste felt.

Du kan åpne og lukke lista ved å klikke med musa på pila til høyre for feltet, akkurat som for listebokser og kombinasjonsbokser. Her er det slik at du bare kan skrive i den åpne lista eller i tekstfeltet på toppen. De egenskapene som forventer lister, er et unntak, for eksempel Listeoppføringer eller Listeboks og Kombinasjonsboks. I disse kan du bare redigere oppføringene når feltet er åpent.

Generelt

Data

Fanen Data styrer skjemaegenskapene som refererer til databasen som er lenket til skjemaet.

Hendelser

På fanen Hendelser kan du tilordne makroer til bestemte hendelser som kan forekomme i et skjema.