Se etter oppdateringer

Leter etter tilgjengelig oppdateringer til din versjon av LibreOffice. Hvis en nyere versjon er tilgjengelig, kan du kan velge å laste ned oppdateringen. Etter nedlastingen kan du installere oppdateringen hvis du har skriverettigheter i installasjonsmappen.

Når nedlastingen begynner, får du se en statuslinje og tre knapper i dialogvinduet. Du kan sette nedlastingen på pause og fortsette ved å velge «Pause» og «Fortsett». Velg «Avbryt» for å avbryte nedlastingen og slette den til dels overførte fila.

By default, downloads will be stored to your desktop. You can change the folder where the downloaded file will be stored in - LibreOffice - Online Update.

Når nedlastingen er ferdig, kan du velge Installer for å begynne å installere oppdateringen. Et vindu vil be om bekreftelse; der kan du velge å lukke LibreOffice.

Merknadsikon

I noen operativsystemer kan det være nødvendig å åpne nedlastingsmappa, pakke ut den nedlastede fila og starte oppsettsskriptet.

Etter at du har installert oppdateringen kan du slette den nedlastede fila for å spare diskplass.