Oppdatere utvidelser

Trykk pÄ Se etter oppdateringer ... i Utvidelser for Ä se etter oppdateringer til alle installerte utvidelser. Trykk med hÞyre museknapp pÄ en enkelt utvidelse for Ä Äpne sprettoppmenyen dens og velg Oppdater for Ä bare oppdatere den utvidelsen.

For Ă„ bruke denne funksjonen

Choose Tools - Extension Manager, click Updates button.

When you click the Check for Updates button or choose the Update command, the Extension Update dialog is displayed and the check for availability of updates starts immediately.

Mens programmet ser etter oppdateringer, vises en framdriftsviser. Vent pÄ beskjeder i vinduet eller velg «Avbryt» for Ä avbryte sÞket etter oppdateringer.

Hvis ingen oppdateringer er tilgjengelige, fÄr du en beskjed om at det ikke er noen oppdateringer. Lukk dialogvinduet.

Hvis det finnes oppdateringer, kan oppdateringene bli installert automatisk, eller sÄ mÄ du bekrefte det:

Dialogen for oppdatering av utvidelser kan inneholde utvidelser som ikke kan velges, og altsÄ kan ikke automatiske oppdateringer utfÞres.

NĂ„r du trykker Installer, vises vinduet for nedlasting og installering.

Alle utvidelser som kan lastes ned direkte, er nÄ lastet ned. Framgangen vises i vinduet «Nedlasting og installering». Hvis en utvidelse ikke kan overfÞres, vises en beskjed. Handlingen fortsetter for Þvrige utvidelser.

Noen utvidelser kan vÊre merket med «nettleser-basert oppdaterering». Disse utvidelsene kan ikke lastes ned av pakkebehandleren. Oppdateringer mÄ lastes ned fra en bestemt nettside ved Ä Äpne den i en nettleser. Nettsiden kan kreve flere handlinger for Ä fÄ lastet ned utvidelsen. Etter Ä ha lastet den ned mÄ du installere utvidelsen manuelt, for eksempel ved Ä dobbeltklikke pÄ ikonet til utvidelsen i en filbehandler.

For utvidelser merket med «nettleserbasert oppdatering» Äpner pakkebehandleren den aktuelle nettsiden i en nettleser. Det skjer nÄr du lukker dialogvinduet etter Ä ha lastet ned andre utvidelsesoppdateringer. Hvis det ikke er noen utvidelser som kan lastes ned direkte, startes nettleseren med en gang.

NÄr den siste utvidelsen er lastet ned, begynner installasjonen. FÞrst fjernes alle eksisterende utvidelser som det er blitt lastet ned oppdateringer for. Deretter installeres de oppdaterte utvidelsene. Hvis det oppstÄr feil, vises en feilmelding, men installasjonen fortsetter.

Hvis alle oppdateringer er ferdig behandlet, viser dialogen Hent og installer, at den er ferdig. Du kan avbryte prosessen ved Ä trykke pÄAvbryt oppdatering.

Vis alle oppdateringer

By default, only the downloadable extensions are shown in the dialog. Mark Show all Updates to see also other extensions and error messages.